Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Είμαστε παράθυρο διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων κάνοντας το εργοστάσιο από την Ευρώπη, είναι τα 1$α μηχανήματα αγοράς μας από την Κίνα. Αλλά τα μηχανήματα διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων από την προσοχή μας κάνουν πραγματικά καταπληκτικούς. Καλή ποιότητα, υψηλή αυτοματοποίηση και επαγγελματική oversea μηχανική υπηρεσία.

—— Afaton Barthelemy

Είναι τη 2$α φορά μας να αγοράσουμε τη μηχανή παραθύρων UPVC από τα μηχανήματα προσοχής, πάντα η ανώτερη ποιότητα. Έχουμε αποδείξει ότι αυτές οι μηχανές που λειτουργούν το πολύ υψηλότερο effeciency από αγοράσαμε πάντα από μερικές άλλες. Μηχανήματα προσοχής ευχαριστιών!

—— Deepak Mehra

Το εργοστάσιό μας ήταν κύριο της τέμνουσας μηχανής γυαλιού της Ιταλίας Bottero πριν από, όταν δεν μπορεί να λειτουργήσει άλλο εμείς αποφασίζει να αγοράσει τη CNC τέμνουσα μηχανή γυαλιού από τα μηχανήματα προσοχής. Η εργασία των μηχανών καθώς επίσης και Bottero, καμιά αμφιβολία αυτό είναι η έξυπνη επιλογή μας. Έχω η τέμνουσα μηχανή γυαλιού τους σε πολλούς φίλους στην επεξεργασία γυαλιού, γιατί όχι;

—— Anthony Murano

Είμαι Online Chat Now

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : CARETECH
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Η Co. υπηρεσιών διαχείρησης οδικής επιχείρησης μεταξιού του Πεκίνου, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2007, με την αρχική επιχείρησή μας παροχής των μηχανημάτων επεξεργασίας γυαλιού και παραθύρων σε Jinan και άλλες πόλεις γύρω από την Κίνα. Μετά από πάνω από την ανάπτυξη 11 ετών, η επιχείρησή μας έχει αναπτυχθεί σε μια επιχείρηση μεγάλων κλιμάκων που προσφέρει τη συντονισμένη υπηρεσία στην κατασκευή, πωλήσεις, τεχνικό σχέδιο υπηρεσιών και λύσης των makinging μηχανών παραθύρων μηχανών επεξεργασίας γυαλιού, μηχανημάτων διπλής τοποθέτησης υαλοπινάκων, αργιλίου και PVC.

Με γρήγορο το σφαιρικό αναπτυχθείτε της επιχείρησής του, έχουμε καθιερώσει 3 βάσεις παραγωγής. Έχουμε χτίσει μια περιεκτική παραγωγή και τα δίκτυα πωλήσεων που διαδίδουν στρατηγικά μέσω της Κίνας, καθώς επίσης και που ακτινοβολούν την παγκόσμια αγορά, ώστε να παρασχεθούν τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στους πελάτες μας έγκαιρους και αποτελεσματικά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr.

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)